fbpx

I Am Bones er tungere end nogensinde på “Syphon”

Foto: PR

Den tidligere kvartet I Am Bones er nu en trio, og ude med førstesinglen “Syphon” fra deres kommende EP.

Det er omkring 15 år siden I Am Bones udgav deres debutalbum og bandet har været meget igennem siden. Efter længere pause udgav de sidste år nummeret “Restorer“, hvor de var gået en lidt blødere vej. Et medlem er røget af i farten og nu er I Am Bones med Johannes Gammelby, Jeppe Lindgren og Christian Winther endelig tilbage for good med deres tungeste nummer til dato “Syphon”.

Heavy-guitaren og den skrigende vokal lægger sig i god kontrast til de mere rolige indiestykker, hvilket gør nummeret levende og interessant. “Syphon” er det første nummer på EP’en Lobster Vibes der udkommer 5. juni, og indeholder udover “Syphon” tre spritnye numre. Er man til eksperimenterende hårdslående rock, så er I Am Bones værd at holde øje med. Lyt til “Syphon” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com