fbpx

Lazy Queen er alt andet end dovne på “Throwaway”

Foto: Lukka Fogie

Hvis man er til en god gang poppet punk, så er Lazy Queen og deres single “Throwaway” helt klart et lyt værd.

Det norske bupplepunkband Lazy Queen er i dag ude med deres første single efter deres EP A Sigh So Deep fra 2019. “Throwaway” er en hektisk og frembrusende poppunkanthem, med en virkelig hjerteskærende ærlig tekst om en del af forsanger Henrik Garcia Søbergs liv. Selv fortæller han:

“Throwaway” handler om at ramme bunden, vågne op i en hospitalsseng, kun omgivet af kærlighed og omsorg, bare for at være ligeglad og lukke alt og alle ude. Det handler om at finde grunde til at give sig selv tilladelse til at fortsætte på det spor man er på og drukne i selvmedlidenhed, bare for at gentage velkendte og komfortable mønstre af selvdestruktion.

Den ærlige tekst er pakket ind i larmende guitar, rå attitude og et ørehængende hook, som nok skal vække den indre punker. Lyt til “Throwaway” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com