fbpx

PREMIERE: Opfindsomme Lihme laver kreativ og æstetisk smuk musikvideo derhjemme

Foto: Julie Montauk

Det er ikke længe siden at den danske sanger Lihme slap sin debut-EP ‘Songs To Wear’, og nu har den kreative kunstner kreeret en musikvideo til nummeret “Clouds” fra pladen.

Den spirende danske sanger Lihme udgav midt i karantænen sin allerførste EP Songs To Wear, og måtte nu finde på noget andet at gøre med musikken, nu hvor hun ikke kunne komme ud og spille den live for folk:

– When life gives you lemons…. fristes jeg til at sige! Det var midt i lockdown, hvor jeg skulle til at udgive min debut-EP, hvilket gjorde at jeg selvfølgelig ikke kunne komme ud at spille numrene live. Jeg fik sådan en ’jeg må da gøre noget’-følelse, og det var så her, ideen opstod i forhold til at lave en musikvideo. Jeg har aldrig lavet en musikvideo før, men altså en gang skulle jo være den første!

Og den første musikvideo blev lavet til det simple og dog stærke nummer “Clouds”. Videoen er ligesom nummeret en one-take optagelse. Lihme sidder i sin sofa derhjemme – ligesom så mange andre i denne tid – og sceneriet ændrer sig med en lille kaleidoskoplinse der er placeret foran hende.

Se den æstetiske video her:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com