fbpx

boy pablo deler humoristisk musikvideo til sangen “hey girl”

Foto: Fabio Enzo

Det sprudlende stjerneskud boy pablo fra Norge har netop sluppet musikvideo til det nyeste udspil “hey girl”.

For ikke mere end blot et par uger siden udgav norske boy pablo sangen “hey girl”, som første single udspil fra sit kommende album Wachito Rico. Sangen “hey girl” emmer af optimisme og sommer, som vi kender det bedst fra det norske stjerneskud.

Nu har botý pablo netop sluppet den tilhørende musikvideo til sangen, og den er båret af humor og udspiller sig i et farverigt univers. Videoen har en lille intro, hvor en observerende speak kommenterer på handlingen. Karakteren Wachito Rico, spillet af forsanger Nicolas Muñoz, er på vej til fodboldkamp, hvor han møder en pige. Derefter spiller han en kamp, der starter med at gå elendigt, men selvfølgelig vinder Wachito Ricos hold, hvorefter han får den søde pige. Et skønt og finurligt plot, der får en til at trække på smilebåndene. Selv fortæller hovedperson og bandets frontmand Nicolas Muñoz:

Hele idéen til videoen kom da jeg var hjemme hos Fabio i karantæne-tiden hvor vi så en masse film. Efter at have talt om en masse forskellige idéer, kom vi frem til at vi gerne ville skabe et narrativ af Wachito Ricos kærlighedsliv, og det var naturligt at starte med “hey girl” som det første kapitel af hans kærlighedsliv.

boy pablos kommende album, der bærer samme navn som hovedkarakteren i den nye musikvideo, Wachito Rico, er sat til at udkomme den 23. oktober. Albummet følger op på de to EP’er Roy Pablo fra 2017 og Soy Pablo fra 2018.

Du kan se den nye musikvideo til sangen “hey girl” af boy pablo lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com