fbpx

FRAADS er omsider tilbage med første smagsprøve på deres kommende album

Foto: PR

Så er hele Danmarks hiphop duo endnu en gang klar til at slå benene væk under os og deres nye single er første udspil fra deres kommende album.

Har du også savnet at høre ny musik fra FRAADS? Så skal du heldigvis ikke vente længere. Den efterhånden veletablerede duo har i sandhed formået at spille sig ind i alle vores hjerter. Med høj energi, poetiske tekster, og velproducerede beats er vi ikke i tvivl om at FRAADS’ nye album bliver et mesterværk.

Nu er duoen klar til at løfte sløret for deres først udspil fra albummet. Den nye single hedder “Hænderne og Fingrene”, og er en vaskeægte banger, der fører os ud på dansegulvet, hvor rus og dance-moves tager os væk fra de ømme, ensomme stunder. De gør det som de kan allerbedst, nemlig at levere en overlegen energi, der bliver fremført af uptempo trapelementer og stærke flows.

Vi er på alle måder spændte på, hvad sommeren har at bringe for FRAADS, og ikke mindst glæder vi os utroligt meget til deres kommende album, der kommer til at hedde FRAAADS, og som vi ikke endnu ved hvornår lander. Men for nu kan vi skrue op for duoens nye single “Hænderne og Fingrene”. Lyt til den her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com