fbpx

Høker er klar med ny optimeret udgave af “Ud af Dig”

Foto: Kenneth Gutterman

Høker udgiver i dag en ny udgave af “Ud af Dig” og varsler kommende debutalbum.

En af Karrierekanons vindere fra 2019 er gymnasievennerne Høker, som satte godt gang i karrieren for de fire gutter. Efter flere festivalkoncerter, varmede de op sammen med Jada for Minds of 99 i Royal Arena for et udsolgt publikum. Nu er Høker snart klart med deres debutalbum Plastikliv, hvor de har fået producerer Ronni Vindahl (som blandt andre har arbejdet med MØ) med på vognen. 

Drengene stopper snart i gymnasiet og har valgt at satse hele baduljen på musik og i dag udkommer første single fra det kommende album. Men helt ny er den ikke, men i stedet en forbedring af den tidligere udgivelse ”Ud Af Dig”, hvor Ronnis magi lige har givet nummeret et nøk opad. 

Hvis man er vild med Høker, skal de spille deres første headliner-show d. 10. september på Ideal Bar. Lyt til ”Ud Af Dig (edit)” herunder: 

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com