fbpx

Multitalentet Raleigh Ritchie viser en selvreflekterende side på sin nye single

Foto: Matt Beard

Game of Thrones-skuespilleren, der også laver musik, har i dag udgivet en rørende single, der åbner op for stærke følelser.

Det er ikke mere end blot en måned siden, at vi bragte nyheden om Raleigh Ritchies single “Aristocrats”, der var et stærkt og politisk udspil. Sangen handler om det at være sort i et hvidt samfund, og om følelsen af ikke at være elsket tilbage af sit hjemland. Game of Thrones-skuespilleren Jacob Anderson, der altså laver musik under kunstnernavnet Raleigh Ritchie, udgav i 2014 sin debut-EP under titlen Black and Blue, og har siden da imponeret med sit lækre hip-hop og electronica-inspirerede R&B-pop.

Nu er han klar med et nyt udspil til samlingen. Den nye single hedder “Party Fear” og er fra hans kommende album Andy. Den er en følelsesladet og selvreflekterende sang, der afspejler sårbarheden, ved at være et skrøbeligt menneske i et travlt miljø.

Der er god grund til at tjekke Raleigh Ritchie ud, hvis man er til følelsesladet hiphop, der rummer et lækkert beat og en gennemført pop-vibe. Du kan lytte til hans nye udspil “Party Fear” her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com