fbpx

Perfect Plush deler farverig video til sangen “Newb”

Foto: Gustav Arnesen

For et par måneder siden udgav Perfect Plush sangen “Newb”, og nu er de klar med den tilhørende musikvideo.

Tilbage i 2018 udgav Perfect Plush, der består af Tendo Herbsts og Felix Roerholts – to gamle folkeskolekammerater, deres debutsingle “Lipstick”, der senere er blevet efterfulgt af en række lækre singler. Vi var især oppe at køre over deres første udspil i 2020 “Show Me The Night”, der også fik en musikvideo. Duoen har tidligere også været vores ugens upcoming, hvor vi lærte dem og deres sprøde 80’er univers bedre at kende.

I april udgav de deres seneste single “Newb”, der emmer af relaterbare tekster, bærende synths og et solidt beat. Nu er duoen klar til at løfte sløret for sangen tilhørende musikvideo, der er ligeså farverig som nummeret. I videoen ser man både bandet spille sangen, samt billeder af diverse figurer. Man har bestemt en oplevelse af at komme tættere på duoen og deres band, når man ser videoen, og man er bestemt efterladt i godt humør.

Du kan se Perfect Plushs nye musikvideo til sangen “Newb” her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com