fbpx

Svals nyeste single er et relevant udspil til vores samtid

Foto: Jonathan Vivaas Kise

Norske Sval er ude med 2020’s anden single (I Can’t Be Your) Medicine” der handler om det problematiske ved at hjælpe mennesker, der ikke selv ønsker det.

Sval Rosenløw Eeg, der går under kunstnernavnet Sval, startede tidligt med at skrive musik. Hun var med i det norske junior Melodi Grand Prix i 2011, hvor hun vandt. Mange år er nu gået og hun har både udgivet et album og en EP. I dag er hun ude med sin anden single i 2020 ”(I Can’t Be Your) Medicine”.

– Jeg tror mange har det svært lige nu. Derfor er psykisk helbred og hvordan man har det er så vigtigt at tale om. Sangen handler om ikke at kunne kurere nogen du er glad for. Selvom man ønsker at hjælpe og at være alt for nogen, så må de ville det selv. 

Den sørgmodige tekst understøttes af den længselsfulde melodiføring, men står i stærk kontrast til den bankende stortromme og det storslåede udtryk. Lyt til “(I Can’t Be Your) Medicine” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com