fbpx

The Vice skruer op for attituden på “F.U.”

Foto: Peer Jon Ørsted

Den førhen aarhusbaserede duo The Vice har nu flyttet teltpløkkerne til København, og i fredags slap de en ny attituderig single.

Med et distortet og nostalgisk guitarriff skyder The Vice deres nye single “F.U.” i gang, og leverer en rammende, rørende og skarp lyrik oveni. Nummeret er det første fra duoen, der er udgivet på Spotify, selvom bandet har lavet musik længe, og også har en del streams på forskellige tracks på SoundCloud. Lyden af The Vice er som mange moderne bands svær at sætte under én bestemt genredefinition, men der er både lidt country over vokalen, samtidig med, at instrumenteringen giver rockede, retro indievibes, hvilket samlet set gør det til en uimodståelig poppet sang.

Tracket er lige til en roadtrip med vinduerne nede og solen i ansigtet, og de stemningsfulde trommer er umulige ikke at nikke med til. Rytmikken sidder altså lige i skabet, og vi glæder os til at følge med i, hvad fremtiden bringer af udspil fra de lovende musikere bag duoen, som består af Mikkel Dahl og Jesper Klinge. Blandt andet ser vi frem til den kommende EP Songs For No One, der lander efter sommerferien.

Tag et lyt til den dugfriske sommersingle her:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com