fbpx

Koncertanbefalinger // Uge 35

Foto: Springer & Sharon Stone // Kristoffer Juul & PR

Så er vi igen klar med vores ugentlige koncertanbefalinger, som i denne omgang byder på alt fra synthpop til eksperimenterende indie. Vi har udvalgt fem interessante oplevelser, som du kan læse mere om herunder.

Lyse Nætter x AUFORI

Hvor: Pumpehusets Byhave
Hvornår: Onsdag den 26. august klokken 19:00

I morgen har vi fornøjelsen af en dobbeltkoncert i Pumpehusets Byhave. Lyse Nætter disker op med psych- og indierock, som de levere med kant og attitude. Til samme arrangement får de selskab af AUFORI. De leverer musikalsk ro og danner sproglige billeder med deres poetiske tekster. Her handler det om at lukke øjnene i og bare nyde musikken.

BBYBITES

Hvor: Pumpehusets Byhave.
Hvornår: Torsdag den 27. august klokken 19:30

BBYBITES dukker op torsdag på samme lokation. Hun er et af de nyeste kvindelige artister, og vi har sågar haft hende som Ugens Upcoming! Hun er mega sej med sine rap-melodier, flabede vokal og tekster, hvor hun ikke er bange for at gå over grænsen eller provokere. Hun er en artist med ben i næsen, og hendes optræden vil helt sikkert friske din torsdag aften op.

Uniradioen Præsenterer

Hvor: Onkel Dannys Plads
Hvornår: Fredag den 28.august klokken 17:00

Det seje samarbejde mellem Uniradioen og HUSET har efterhånden stået for mange koncertaftener, hvor de finder aktuelle upcoming artister fra norden. Hvilket er lige i vores ånd. Denne fredag rykker arrangementet til Onkels Dannys Plads med et solidt line-up: Betty Bass, Mercedess, Høker og DJ Sara Vita. Vi kan slet ikke få armene ned over de her artister, og det bliver med garanti en festlig aften. Arrangementet er gratis, men man skal lige huske at bestille en billet, da der er begrænset antal pladser.

OXY presents SULKA

Hvor: Pumpehusets Byhave
Hvornår: Fredag den 28. august klokken 19:00

Webmagasinet OXY, som så dagens lys i 2019, holder rapfest i Byhaven, når de hiver det nye raptalent SULKA med op på scenen. SULKA har hurtigt fået anerkendelse fra mange store danske artister samt fået produceret sit debutalbum af Tue Track. Der er ingen tvivl om, at man skal holde øje med seje SULKA, for hun har fart på, og denne koncert bliver helt sikkert ikke en undtagelse.

Bands of Tomorrows Uimodståelige: Sharon Stone + Springer

Hvor: Pumpehusets Byhave
Hvornår: Lørdag den 29.august klokken 19:00

Endelig blev det lørdag, og der holder vi, Bands of Tomorrow, årets anden udgave af Bands of Tomorrows Uimodståelige i Byhaven; denne aften med Sharon Stone og Springer. Sharon Stone er en gruppe fyre, som laver popmusik i allerbedste stil, og som spiller musik, fordi de ikke kan lade være! Næste artist er den super seje Springer, som ikke er bange for at gå lige til stålet med sin popmusik samt tekstunivers. Vi håber at se en fyldt Byhave til et brag af en popfest.

Gå heller ikke glip af:

Snapshots of a Wo/Man – Torsdag den 27. august, Fælledparken.
Drew. Special Guest: Dopha – Lørdag den 29. august, Posten.
Joyce mini koncert – Lørdag den 29. august, Sound

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com