fbpx

Koncertanbefalinger // Uge 34

Foto: PATINA // Benjamin Lund

Så er vi igen klar med vores ugentlige koncertanbefalinger, som i denne omgang byder på alt fra synthpop til eksperimenterende indie. Vi har udvalgt fem interessante oplevelser, som du kan læse mere om herunder.

We Are The Way For The Cosmos To Know Itself

Hvor: Hestetorvet Roskilde
Hvornår: Tirsdag den 18. august kl. 17.00

We Are The Way For The Cosmos To Know Itself lægger tirsdag vejen forbi Badestuen festival i Roskilde. Med deres drømmende synthpop bliver de en vidunderlig afslutning på den hyggelige en-dags festival. Mini-festivalen, der er baseret på 100% frivillig arbejdskraft starter allerede klokken 16.00 og vil ud over We Are The Way For The Cosmos To Know Itself også have live musik fra MAJA (kl. 17) og Neptun (kl. 18.15).

PATINA Lillefredag

Hvor: Tivoli
Hvornår: Torsdag den 20. august kl. 19.00

Svendborg-bandet PATINA tyvstarter weekenden med deres hæsblæsende indiepop. PATINA, der består af tre trommeslagere, der skiftevis indtager rollen som forsanger, er blevet kendt for deres vilde koncerter, der emmer af hudløst nærvær. Vi glæder os til et gensyn med bandet og deres smittende gode energi.

BishBusch + FABER

Hvor: Pumpehusets Byhave
Hvornår: Torsdag den 20. august kl. 19.00

Der er lagt op til ægte indie/jazz-hygge, når BishBusch og FABER torsdag aften indtager Byhaven. BishBusch starter ud med alsidig og eksperimenterende indie – efterfulgt af FABER, der rammer dig med smukke toner om de ting, der er svære ved tilværelsen.

Yune

Hvor: Pumpehusets Byhave
Hvornår: Fredag den 21. august kl. 19.00

Yune er denne fredag klar til at tage dig med på ørkenvandring. I april udgav de deres første plade, der nærmest kan beskrives som et konceptalbum med ørkenen som tema. Tonerne flyver omkring som sandhvirvler, og teksterne leder tankerne hen på at vandre i uvished og håbe på at støde på en oase. Skyd weekenden igang i selvskab med bandets alternative indiepop/rock.

Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com