fbpx

PREMIERE: JUDEX er klar med ny musikvideo

Foto: Sebastian Bjerregaard

Vi er glade for at kunne annoncere JUDEX’ andensingle i en musikvideopremiere – et lækkert nummer med behagelige melodier i et flot retro-univers.

JUDEX, som tidligere var et musikkollektiv, er blevet et soloprojekt med forsanger og sangskriver Paulo Anduszkow i spidsen. På andensinglen “Tanz” forbliver vi i 80’er-æstetikken både lydligt og visuelt. Det er easylistening indiepop med Paulos sikre vokal indrammet i flotte synthflader og en lige-ud-ad-landevejen bas- og trommegang samt velsmurt sax. Det er endnu et genre-sikkert og veludført nummer fra det nye musikprojekt.

Musikvideoen er skabt af Anthon Thomsen (Fabriksejer), der visuelt opererer i en nostalgisk analog billedkavalkade i et klassisk retroskær. “Tanz” udkommer i forbindelse med udgivelsen af EP’en Love Transfer til september.

JUDEX – Tanz from Paulo Andruszkow on Vimeo.

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com