fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 35

Foto: Baby Queen // Universal Music Group

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af godterne herunder.

Baby Queen – “Medicine”

Bella Latham aka Baby Queen er ude med ny single. Det er den tredje i rækken fra den Londonbaseret Sydafrikaner. Det er væsentlige emner som Baby Queen beskæftiger sig med på denne personlige udgivelse. “Medicine” omhandler nemlig brugen af antidepressiver, og hvordan det påvirker på godt og ondt. Hun starter nummeret lige på og hårdt:

// I used to wanna die // but now i wanna live forever //

Baby Queen leverer solid og vedrørende pop, du burde tjekke ud hen over weekenden.

Fox Jackson – “Behind Closed Doors”

Her får du chancen for at stifte bekendskab med dette nye stjernefrø, Fox Jackson. Han er fra London og har netop udgivet en groovy single med titlen “Behind Closed Doors”. Nummeret er en lækker sammensmeltning af soul, funk og pop med jazzede toner. Fox Jackson er inspireret af navne som Earth Wind and Fire, Kool and the Gang og George Benson. Så skynd dig at sætte din weekend igang med dette følende nummer.

Nao – “Woman (feat. Lianne La Havas)”

Det er ved at være noget tid siden, at vi har hørt noget fra Nao. Nao bevæger sig i det neo-soulede lydunivers med sin jazzede vokal. Nu er hun endelig tilbage med en ny single, der udkom tidligere på ugen, og hun har endda fået prominent selskab. Lianne La Havas gæster nummeret til en smuk duet, med den passende titel “Woman”. En flot single i ren girlpower stil.

Ellers tilføjet:

abrahamblue – “Can’t Keep Up”
Angel Olsen – “Whole New Mess”
Billy Hammer – “mirage”
Celeste – “Little Runaway”
Circa Waves x Alfie – “Lemonade”
Coucheron x Pasha – “Hold Hands”
Emma Steinbakken – “September”
Ela Minus – “el cielo no es de nadie”
India Shawn – “Movin’ On (feat Anderson. Paak)”
Jordan Rakei – “Wind Parade”
LeJit – “Better Without You”
Lukas Claude – “Underwater”
Laneous – “Flawless”
Lydmor – “If You Want Capacity”
Matt Simons – “Better Tomorrow”
OLLIE – “Hard To Get”
SOÉL – “Not Enough”
Solmai – “Goodtime”
Szim – “Dårlig til at svare”
Tessa x Natasja x Karen Makupa – “Til Banken”
Thøger Dixgaard – “3 somre”
Zophia x Chris Burton – “Hvis Jeg Gav Dig Ret”

Følg playlisten her:

Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com