fbpx

Baby In Vain udgiver single lige op til Reeperbahn Festival

Foto:Alva Le Febvre

Den cool rock-trio Baby In Vain, er i dag ude med ny single, og annoncerer et kommende album til november. I næste uge spiller de på Reeperbahn Festival i Hamburg.

Baby In Vain viser med den nye single “Wherever I Go”, at de stadig er fyldt med laidback rock-attitude imens de cementere hinanden vældig fint på netop dette seneste udspil. Singlen er fyldt med fængende guitarriffs til forsanger, Lola Hammerics cool vokal, som resulterer i et velskrevet grunge-rock nummer. Teksten handler om at dvæle med fortiden i en tankefyldt tilstand. Man er stadig ikke i tvivl om at Lola Hammerich, Benedicte Pierleoni og Andrea Thuesen, stadig er en vigtig og essentiel del af den danske rockscene, med deres musikalske udtryk der viser en vældig kraft og originalitet, som er svær at ramme.

Sangen “Wherever I go” er den bedste optakt til deres optræden til dette års Reeperbahn Festival i Hamborg, i næste uge. Og så er det også første udspil, til deres kommende album som udkommer til November.

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com