fbpx

Finurlige First Flush er tilbage med ny frisk single

Foto: Konkylie Studio // Mathis Schmidt

Bandet First Flush er tilbage og har i dag en mere hiphop-inspireret single på gaden. Der er fokus på lyrikken, og der er sågar også en rå video til sangen.

Det danske band First Flush er ude med sangen “Ånder Du Nu”, som blander det svævende hiphopunivers med en insisterende og utrættelig komposition. Teksten bliver udtrykt igennem forsangerens distortede autotune-vokal, som giver kant til tekstens tematik omkring savn, frustration og afmagt. Det hele udlignes i en meget fin tænkestrøm, der danner dette nye nummer. First Flush udtaler om sangen:

Ånder du nu handler om to mennesker, der søger hinanden men samtidig er langt fra hinanden. Præcis hvad for en afstand uklart. På den ene side er vi totalt connected, og på den anden side er vi i et internet-frit univers. Den ene må tænke på den anden, uden at kunne se eller skrive med vedkommende. Vedkommende eksisterer kun som en vandrer inde i hovedet.

Videoen, som er optaget i Nordhavns golde omgivelser, udligner lyrikkens tematikker og stemning, og er optaget både på land og i vand.

Se videon her og lyt til “Ånder Du Nu”:

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com