fbpx

Metteson leverer ægte 80’er fest på “Harder”

Foto: Xin Li

Det tredje udspil fra den norske artist, Metteson er både hårdt og blødt, og rammer ethvert 80’er bankende hjerte.

Singlen “Harder” er det opfølgende nummer, til norske Mettesons debut-EP. Sangen blev til i en form for udfordring, i at skabe noget nyt og komme ud af sine vante rammer. Udfordringen var at skrive et 80’er inspireret nummer, og “Harder” blev det endelige resultat. Han fortæller, hvordan sangen er det hurtigste nummer, han har skrevet, men at den på ingen måde er mindre personligt. Netop den måde at skrive musik på, mener Metteson portrætterer en specifik tid eller mindset endnu bedre, hvilket man sagtens kan se for sig med dette nummer. “Harder” har tydelige 80’er disko-elementer, og passer perfekt til en Melodi Grand Prix efterfest. Sangen har et nænsomt vers, som rammer et udbrydende omkvæde i en glad harmoni og festlig stemning.

Metteson er derudover også scene kunstner, og er kendt for sin unikke optrædende, hvor “Harder” helt sikkert vil passe perfekt til en vild performance.

Lyt til nummeret lige her:

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com