fbpx

Nordiske Hits // Uge 36

Foto: Hedda Mae // akam1k3

Så er der endnu en gang nye toner fra den nordiske front, og vi har i dag opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 25 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

Axel Vindenes – “Yesterday”

Det norske band Kakkmaddafakka er kendt for at være super energiske og har spillet utallige gange i Danmark – heriblandt på Roskilde Festival. Nu har frontfigur Axel Vindenes startet endnu et soloprojektet sideløbende med bandet og har lagt sig ud i rigtig diskopop-stil i form af singlen “Yesterday”. I sangskrivningsprocessen er han inspireret af ABBA, mens det mere producerede lydbillede på sangen er i ægte New Order stil. Super funky nummer, der kan peppe enhver grå dag op.

Coucheron x Pasha– “Hold Hands”

En producer/DJ og en rapper/sanger er gået sammen i et spændende projekt, og har før denne udgivelse allerede givet os en række spændende tracks. Her taler vi om de norske fyre Coucheron og Pasha, som i fredags udgav singlen “Hold Hands”, som er sidste sang inden deres længeventede mixtape G.O.L. Sangen er et sjovt mix af EDM, trap og hiphop og tilføjer en, lyd man husker efter første lyt. De havde premiere på projektet under dette års by:Larm, som med det samme efterladte en i spænding omkring projektets fremtid.

Hedda Mae – “Madness”

Vi runder af med endnu et stjerneskud fra Norge. Hedda Mae har vi dækket en del det sidste stykke tid, og vi fangede hende også til en lille snak i marts. Netop i dag er hun ude med et brag af et nummer, som har fået titlen “Madness”. På den nye single rammer hun en sydende diskostemning, der er legende og energisk. Sangen blev til efter en af de første sessions med sin producer, da man endelig kunne mødes efter nedlukningen. Hedda Mae havde derfor en sitrende trang til at lave musik igen, og hurtigt blev sangen til. “Madness” er sangen, der forvandler din onsdag til fredag.

Ellers tilføjet:

Amanda Wium – “Worry”
ANYA – “Se Mig Nøgen”
Death Machine – “Up”
Duvchi – “Altitude”
Flyckt – “Why Love Is Overrated”
Galimatias – “GPS”
Himmelrum – “Kære Blå, sender sonar!”
Kindsight – “Who Are You”
Lokoy – “never missed you like i do now”
Lukas Claude – “Underwater”
Lou Z – “Downtown”
Lydmor – “If You Want Capacity”
Palace Winter – “Won’t Be Long”
Pari Pen – “Bouncing”
Paulina Palmgren – “Ta För dig”
Slørede Linier – “Alting Forsvinder”
Sturla, Hanne Mjøen – “Kanskje Du Kan Vær Mitt Paradis”
Solmai – “All Out”
SoonEnough – “Take It Slow”
The Slow Painters – “The Happy Murdered”
Toby Ernest – “I’ll Be Waiting”
Vola Tila – “Space Out”

Følg playlisten her:

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com