fbpx

10 hurtige til Uimodståelige IVA

Foto: Anna Kabana

Lørdag den 7. november inviterer vi til ørehængende pop til Bands of Tomorrows Uimodståelige på Posten i Odense. Varm op til IVAs gedigne popfest med disse 1o spørgsmål.

IVA vandt som ung talentprogrammet popstars, og ramte hurtigt en mur og musikalsk blokade. Heldigvis er hun kommet ovenpå igen, og har fundet gnisten til at skrive musik igen. IVA laver ren power pop, med tekster der kommer lige fra hjertet og som har baggrund i egne oplevelser og følelser. Hun er aktuel med singlen “Sorry”, og du kan nu lære uimodståelige IVA bedre at kende lige her.

1. Min musik er…

-Mit talerør til de svære følelser, som har brug for anerkendelse.  

2. Jeg laver musik, fordi…

-Jeg føler mig livløs, hvis ikke jeg gør. Og at se andre relatere til mine tekster eller bare nyde melodierne og produktionerne, rører noget helt særligt i mig.

3. Jeg finder musikalsk inspiration..

– I mit eget liv og andres oplevelser omkring mig. Jeg finder også inspiration fra jazz og artister som Jessie J, Beyoncé eller Rihanna.

4. Den bedste koncert, jeg nogensinde har været til, var..

– Og som står meget klart i min hukommelse er Bon Iver i Royal Arena. Wauw, jeg var helt rørt til tårer. Der er så meget ærlighed i hans musik, og det betyder meget for mig, at man kan mærke kunstneren, der står bag musikken, og det ku’ man virkelig til den koncert.

5. Det vildeste sted, jeg kunne forestille mig at spille, er…

-På månen. Det ku’ være det vildeste sted! Haha – mon ikke det bliver en mulighed en dag. Ellers er de vildeste steder foran et publikum, hvor man er ønsket og elsket. Jeg elsker intime koncerter, hvor jeg kan kigge mit publikum i øjnene.

6. Hvis ikke jeg var musiker, ville jeg være…

– Astronaut eller makeup-artist. 

7. Jeg drømmer om…

– At kunne leve af det, jeg bruger al min tid på dag og nat – min musik. 

8. Det vigtigste for mig, når jeg spiller live, er…

-At det lyder godt, og at det gir’ gåsehud. 

9. Når folk lytter til min musik..

– Må de meget gerne synge med og føle sig som en del af mit univers.

10. Til min koncert på Posten kan man forvente…

-At vi gir’ den max gas!

Så kom forbi Posten i Odense, lørdag den 7. november, og få det perfekte livemusik-fix, når både IVA og Szim, spiller op til fest på scenen! Det hele starter klokken 20, og du kan finde facebookbegivenheden her.

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com