fbpx

Caleido længes efter en mere simpel fremtid på sangen “Forfinet”

Foto: Kathrine Binnerup

Det danske pop-soul-band har skabt den perfekte ballade på deres nye single.

Bandet Caleido er fra København og blev dannet efter at de sammen skulle skrive en skole MGP-sang, på den skole de alle gik på. Hurtigt mærkede de en gnist og et musikalsk sammenspil, der skulle blive til noget mere seriøst. Nu har de fundet deres lyd, som er fin og simpel jazz-soul, med fængende popmelodier, hvor de gerne vil ramme den danske pendant til et band som Hiatus Kaiyote og Erykah Badu. Frontkvinden har en fremtrædende og lys vokal, som passer perfekt til den musikalske stemning i Caleidos univers. På sangen “Forfinet”, bliver der sunget om fortvivlelsen over noget, man fortyder, og som har overtaget alle tanker i sit hoved. På netop dette nummer er instrumenteringen mere sparsom, end nogle af deres andre sange, men har tilgengæld en lækker og længselsfuld trompet. Omkvædet er dansabelt, og både teksten og musikken har de skrevet i fællesskab, hvor de alle kan nikke genkende til sangens problematikker og tema. Sangen er også at finde på dagens Uimodståelige playliste.

Lyt til “forfinet” lige her:

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com