fbpx

Danske Maddy slipper endnu et pophit

Foto: Universal Music

Maddy stormede ind på den danske radiohitliste med debutsinglen “Island”. Nu er hun ude med sin tredje single “Keep Up, hvor hun fortsætter i samme stil – et nummer der er klar til at stryge til tops.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Den danske sangerinde Maddy udgav sin debutsingle “Island” tilbage i marts. Nu er den nye popprinsesse – med det borgerlige navn Mathilde Sofie Lindgren Mikkelsen – ude med sin tredje single “Keep Up”. Et nummer der handler om at være stresset og presse sig selv for hårdt, hvilket i den grad kan relateres af mange unge mennesker. Maddy har en karakteristisk og soulet vokal, som er skabt til de store pophits, og mon ikke der er flere i vente. Ud over at været strøget til tops på danske radiokanaler, har hun også vakt interesse i udlandet, hvor især Tyskland og Frankrig har modtaget hendes seneste single godt.

Lyt til det dugfriske pop-hit herunder:

[/ihc-hide-content]

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com