fbpx

EYES fodrer det stakkels live-hungrende publikum med tre live sessions

Foto: Rasmus G. Sejersen

Den københavnske hardcore-kvintet, giver her en lille smagsprøve på, hvad der venter os, når de engang får lov til at turnere igen.

Hardcore bandet EYES har buldret frem på den danske musikscene, siden deres anmelderroste plade Underperformer ramte gaden tilbage i september. Det var skam heller ikke noget, der gik vores næse forbi, du kan læse vores anmeldelse af Underperformer her. Nu ville det naturlige step være at turnere hele jorden rundt, men det er der desværre en lille pandemi, der forhindrer. I stedet præsenterer de os nu for den første af tre live-sessions som et plaster på såret.
“Voiceswhispersecretsandspeakonlytruths” får det virkelig til at kilde i koncertgenet, og det hjælper ikke, at man nærmest kan mærke sveden og spyttet fra bandet. Den lidt grynede og hånholdte kameraføring, giver nærmest indtrykket af en optagelse fra din vens telefon fra en koncert, som de var til. Live-sessionen er udgivet i samarbejde med det amerikanske genresite Mathcore Index, der forhåbentlig kan få bandet ud til et internationalt publikum.

Hvis du også har savnet at blive spyttet og svedt på af fremmede mennesker, kan du genopleve følelsen her:

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com