fbpx

FORPREMIERE: CAPITALS hylder livet og mangfoldigheden på ny single og musikvideo

Foto: Per Joe

Københavnertrioen er i morgen ude med en fængende popsang, og vi har i dag eksklusiv premiere på musikvideoen.

De tre fyre bag CAPITALS er Kenneth Nefling og de to brødre Jakob Woo Slavensky og Kristján Hyun Slavensky. Sammen skaber de poprock, hvor de trækker inspiration i alt fra veteranen Bruce Springsteen og lyden af Melodi Grand Prix bands. Nu er de endelig ude med deres debutsingle “Here Comes The Night” og en musikvideo dertil. Sangen er en ægte popbasker med en sjat 80’er elementer, som den danske musikscene virkelig har taget til sig for tiden. Musikvideoen er instrueret af Andreas Valdemar Larsen og filmet i det Københavnske natteliv – før corona! Videoen viser to piger, der skuer til hinanden på en bar på Amager. Med det samme er der kærlighed i luften, og sammen drager de afsted på et flirtende eventyr ud i natten. Videoen rammer helt perfekt følelsen af nyforelskelse, eventyrlysten, og netop det man kunne før corona: danse til den lyse morgen ude i byen.

Musikvideoen har dog et spændende plot-twist til sidst, som man kan se lige her:

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com