fbpx

Multikunstner introducerer sig selv med alternativ pop til din lillefredag

Foto: NATAS3000

Den parisiske producer Niels Schack inviterer dig ind i sit alternative pop-univers med sin eksperimentelle ‘vocodede’ vokal.

Den fransk-danske Niels Schack er en ægte multikunstner, komponist og sanger med base i Paris, Frankrig. Han både maler, er professionel snowboarder, og musiker. Så han er ikke en typen, der hviler på laurbærene, I dag er multikunstneren ude med sin nye single “Bando” og løfter samtidig sløret sine nye EP Jade, der er sat til at blive udgivet den 11. november.

Det første udspil – singlen “Bando” – er et alternativt popnummer i et elektronisk retrofuturistisk univers. Det er tydligt at førhen var Niels Schack primært producer, med sine velskårede produktioner. Dertil er der en hyggelig musikvideo oven i hatten, med et alternativt picnicselskab ude foran et indkøbscenter, hvor der blandt andet bliver drukket champagne og spist vandmelon. Så skyd din lillefredag i gang med denne nye velproducerede lo-fi banger.

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com