fbpx

PRISMA berører et tungere emne på deres tredje single

Foto: Bobby Mandrup

Den danske duo PRISMA inviterer dig ind i et smukt og melankolsk univers om tungt emne på deres tredje single.

Den danske søsterduo PRISMA – med de borgelige navne Frida og Sirid Møl Kristensen – har allerede udsendt to singler i løbet af 2020. PRISMA har tidligere har været Ugens Upcoming her på magasinet, og du kan læse mere om dem som kunstnere her. Nu er den spirende duo ude med deres trejde single “No Goodbyes”, om tabet af et ungt menneske. Med singlen varmer de også op til deres debut EP Her, der udkommer senere på året. “No Goodbyes” er et stærkt og indgående nummer med intense vokaler omsvøbt i pulserende bas, guitarmelodier og en god portion rumklang.

Søstrenes debut-EP udkommer den 6. november i år og skulle have et stærkt koncept og tema – et reflekteret værk om livets cyklus. Numrene er en del af en fortælling om en kvinde, der gennemgår forskellige stadier i livet, alt fra fødsel til barndom, ungdom, voksenliv og også død.

Lyt til deres dugfriske single der er udkommet i dag herunder.

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com