fbpx

Så er der cool chill vibes fra ViVii

Foto: Alexander Antser

Drømmende synths og smooth-pop er lagt for dagen på “Rendezvous”

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

ViVii hypnotiserer dig på deres nyeste single “Rendezvous” med sine ekkoer til en nostalgisk fortid. ViVii udgav sidste år, deres selvbetitlede debut album og har siden vist sig som lidt af et powerhouse inden for svensk dream-pop. Bandet har allerede udgivet to singler i år, der sammen med “Rendezvous” kommer til at være at finde på bandets andet studiealbum.

“Rendezvous” byder på groovy instrumentering og en fjerlet vokal, der sammen giver et mentalt billede af at svæve rundt blandt skyer og minder. Om sangen siger ViVii selv:

Det bringer os tilbage til “shuffle” dagene. Følelsen af ​​at trykke play og derefter komme ind i en verden af ​​den pågældende sang. Nogle sange ville føre os til vores yndlingssteder, som ingen vidste om og som vi ikke har besøgt i lang tid og nu bringer denne sang os lige tilbage til det netop det sted, forhåbentlig tager sangen også dig på en rejse.

Du bliver desværre nødt til at vente helt til 2021 for at høre ViViis næste LP, men indtil da kan du lytte til “Rendezvous” lige her:

[/ihc-hide-content]

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com