fbpx

Smuk dansksproget debutsingle til din efterårsgåtur

Foto:  Ivan Boll

Kom tættere på den foranderlige natur og drøm dig væk i den med Løvetands “Længes du”

Listen af dansksprogede folk-rock legender, er i dag måske blevet en anelse længere. Løvetands debut lover i hvert fald godt for bandets fremtid. “Længes du” afgiver i høj grad en naturlig efterårs vibe, og omhandler hvad man kan beskrive som det menneskelige efterår. Temaer som savn og længsel efter sommerfølelser og det at gå en mørkere tid i møde, men huske at lyset kommer tilbage en dag.

Bandet har også fundet inspiration til deres navn i naturen, da løvetand er et kælenavn til den udskældte mælkebøtte, der trods sin status som ukrudt formår at være smuk. Der er noget ur-dansk over “Længes du”, lidt ligesom stråtækte huse, hygge og sensommer viser.

Du kan se Løvetands “Længdes du” som live session, og du kan se den lige her:

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com