fbpx

Alt andet end kedelig ny indiesingle om at tage et dejligt brusebad

Foto: David Strawbridge

Livet er fyldt med en masse små glæder, som vi måske til hverdag overser. Men på denne dejlige indiesingle bliver de hyldet.

Med et navn som Bored at My Grandmas House, ved man med det samme at det ikke er en kedelig kunstner man har med at gøre. Hjernen bag projektet 19-årige Amber Strawbridge fra Leeds, som netop kom på ideen til projektet mens hun kedede sig hos sin bedstemor, hvor hendes kommende EP sometimes I Forget You’re Human Too også tog form. Første single herfra er “Showers”, en sang om hvor terapeutisk det kan være at tage et godt brusebad.

// Do you ever think of showers as like a new beginning? //

Sådan lyder allerførste linje i teksten, der er meget sigende for sangens tema. Selve sangen kan beskrives som florlet indie, med Amber Strawbridges fine vokal lagt henover et forholdsvis simpelt instrumental spor.

Lyt til “Showers” på din yndlings platform i dag.

Lyt på Spotify her.

Lyt på Apple Music her.

Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com