fbpx

Barselona annoncerer forårsturné til tolv af landets fineste spillesteder

Foto: Edi Cliff

Til den kolde tid vi går i møde, kan man nu varme sig på at Barselona forlænger deres ‘1 Dag Er Vi 1 Minde Tour’.

De sidste par år har det været svært at komme udenom et band som Barselona og med god grund. De har taget den danske musikscene med storm og optrådt på både Roskilde Festival, Smukfest samt været nomineret til P3 Guld, Carl Prisen, Steppeulven – og seneste hvor de fik æren af at optræde til Kronprinsparrets Priser 2020. Tidligere i år udgav de albummet, som lægger navn til touren 1 Dag Er Vi 1 Minde, som viste en stor musikalsk ambition og Barselonas evne til at udfolde sig i den dansksprogede lyrik. De er netop hjemvendt fra fra første halvdel af førnævnte turne, og heldigvis er de ikke trætte af at komme ud og spille. Du kan se frem til et forår fyldt med Barselonas musikalske varme.

Tourplan:

26. feb: Harders, Svendborg
27. feb: Paletten, Viborg
05. mar: Pavillonen, Grenå
06. mar: Generator, Ringkøbing
12. mar: Slagelse Musikhus, Slagelse
13. mar: Gjethuset, Frederiksværk
19. mar: Capri, Skanderborg
20. mar: Tapperiet, Køge
21. mar: Bremen, København
25. mar: Sønderborghus, Sønderborg
26. mar: Plantagehuset, Thisted
27. mar: Kulisselageret, Horsens

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com