fbpx

Kom med til livesession med BATHSHEBA fra undergrunden

Foto: Nicoline Thim

For alle jer, der ikke har haft mulighed for at høre den fremadstormende popsangerinde BATHSHEBA live, får du en gylden mulighed lige her.

Den 21-årige sangerinde og sangskriver Pauline Joy Oghomi-Hansen aka BATHSHEBA har taget den danske musikscene med storm med hendes vedrørende og ærlige sangtekster med hendes forførende vokal. Hun har efterhånden en håndfuld singler ude, og mon ikke snart at der kommer en EP. I mellemtiden kan du tage med til smuk og intim livesession med hendes nyeste single.

Det er “Lost Your Mind” og opfølgeren til “Hit N’ Run” om skuffende ”fuckboys”, som efterhånden også er et gennemgående tema i flere af hendes sange. I en underjordisk bunker præsenterer hun sit det seneste hit i en øm og intim version udelukkende akkompagneret af Victor Telvig på guitar. På denne smukke akustiske liveudgave kan du høre sangerindens inderlighed, som får sangens melankoli og budskab tydeligere frem.

Oplev den fine livesession her!

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com