fbpx

Ny kantet single fra indiepop protege Alfie Templeman

Foto: Blackksocks

Farverig funk og inspirerende indie, sådan kan man snildt beskrive Alfie Templeman.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Så er den gal igen, Alfie Templeman har udgivet et fabelagtigt stykke musik, og vi kan slet ikke få armene ned. Alt omkring Alfie Templeman, dufter bare af rendyrket talent, og det er i sær fantastisk, når man tænker på hans unge alder. Den britiske teenager, har siden sin debut i 2018 tonset frem på indie pop scener rundt om i verden, nu mangler vi bare lige at have en på dansk jord.

“Shady” er et utroligt velskrevet nummer, der virkelig sætter Alfie Templeman i en klasse for sig selv. Hans charmerende vokal og nærværende tekster drager lytteren til ham som en flue til honning. Nummeret handler i høj grad om at understrege sin individualitet, noget alle unge mennesker kender til og måske i sær unge kunstnere som Alfie Templeman selv.

Det bliver spændende at se, hvad fremtiden har at bringe for Alfie, men indtil da kan du lytte til “Shady” lige her:

[/ihc-hide-content]

Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com