fbpx

Overlegne Yves Tumor går all in i ny musikvideo

Foto: Collin Fletcher

Yves Tumor er i dag ude med en vild og velproduceret musikvideo til singlen “Kerosene”, og den er ikke for sarte sjæle.

Producer og multikunster Yves Tumor er en svær størrelse at beskrive. Sammen med sit band udgør Sean Bowie et avant-garde, kunstnerisk, rock-pop univers. Tidligere i april udkom hans album Heaven To A Tortured Mind som blæste musikkritikere omkuld. Nummeret “Kerosene” fra førnævnte album, har nu fået selskab af en hæsblæsende musikvideo.

Musikvideoen er i sig selv et nærmest teatralsk udspil med karakterer og en handling gennem videoen. Den er nærmest Tarantinosk i dens brutalitet, provokation og direkthed. Med sig i videoen har de sangerinden Diana Gordon, som den jaloux og hævntørstige kvinde, i hvad de selv kalder: Mellemamerikas hotteste/mest nasty trekantsdrama. Og det beskriver egentlig videoen til “Kreosene” temmelig godt. Yves Tumor brillerer endnu engang, ikke kun musikalsk, men i særdeleshed også kunstnerisk. En musikvideo, som er værd at se, hvis ens dag mangler lidt spice.

Se den vilde musikvideo til “Kerosene” lige her (Family Friendly version):

Se den ucensurerede version lige her

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com