fbpx

Thøger Dixgaard er ude med funky nummer med fine gæster

Foto: Daniel Birkebæk

Thøger Dixgaard er ude med efterfølgeren til sidste single ‘3 somre’, der udkom tidligere i år – denne gang med fint besøg af Jonathan Elkær og Wads.png.

“Elevator” er navnet på den nye dansksproget moderne discopop- single med en funky vibe, der leder tankerne hen mod fransk housemusik og tilsat lidt bossa nova. Thøger Dixgaard har teamet op med prominente navne – henholdsvis producer Jonathan Elkær og sanger Mads Bo Iversen kendt fra Phlake, med sit nye kunstnernavn Wads.png. Det er et godt samarbejde drengene har bygget op, og det er der kommet en lille frisk fredagssingle ud af. På forrige single var det Jonathan Elkær der stod for produktionen, men denne gang er Dixgaard tilbage på knapperne, hvor Elkær til gengæld prøver kræfter med sangen.

Thøger fortæller også lidt om hvad sangen handler om, han siger således:
Sangen handler jo om tæthed og samvær i små rum. “Er det mig du ser”- hvornår er vi tætte, hvornår er vi ikke. Jeg tror, folk kan gå ind i sangens tekst på en bevidst og ubevidst måde. Hvor tager vi elevatoren hen? siger Thøger afsluttende.

Lyt til dagens hit på din foretrukne streamingtjeneste:

Spotify
Apple Music

Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com