fbpx

Ungt stjerneskud får selskab af norsk raplegende

Foto: Yvonne Haugen

En banger fra nabolandet Norge er på gaden i form af “Heartbreaker” af den unge Jonathan Floyd og den velkendte rapstjerne Arif.

Så snart man hører nummeret “Heartbreaker”, ved man med det samme, at det bliver en banger på et dansegulv. Den kun 19-årige Jonathan Floyd har nemlig lavet et cool samarbejde med rap-pop-legenden Arif, som vi førhen har lavet et 1o hurtige interview med, som du kan læse her. Sammen akkompagnerer de hinanden på nummerets supercatchy hiphop/R&B og 80’er inspirerede melodi og produktion. På “Heartbreaker” fungerer mikset mellem Floyds sang og rappen fra Arif helt perfekt i denne dansable sang om hjertesorger og problemer, som kan udfolde sig i et ungt forhold. Med sådan et musikalsk samarbejde havde man måske ikke forventet en disco-banger, men det har de formået at skabe, og så synger de på deres modersprog norsk, som giver sangen et charmerende twist. Lyt til “Heartbreaker” på din yndlings streamingstjeneste:

Lyt på Spotify her.
Lyt på Apple Music her.

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com