fbpx

PREMIERE: HEMA præsenterer et medicinsk mareridt af en musikvideo

Foto:  SAMWRK

“Luk Mig Ned” er den fantastiske debutsingle fra danske HEMA, der også har fået en flot musikvideo med sig.

Gør dig klar til en god omgang danse-pop med kant, for HEMA præsenterer i dag deres debutsingle “Luk Mig Ned”, der er bandets bud på en corona-nedluknings -sang. HEMA består af tre gode venner fra Aarhus, der fandt hinanden under den verdensomspændende nedlukning, for at skrive noget fed musik. Med deres energiske hybrid af pumpende beats, bastante arrangementer og hjernedøde hooks, kommer de bestemt til at gøre et indtryk på den danske musikscene.

“Luk Mig Ned” har også fået en flot musikvideo med sig. Videoen viser bandets forsanger liggende på en båre, dækket af blod, mens en masse læge-hænder behandler ham og gør forskellige ting ved ham. Videoen er kun skudt ud fra forsangerens ansigt, så han er det eneste vi ser gennem hele videoen. Farverne er flotte og leder tankerne hen på det lys man ville kunne se til en livekoncert. Vær en af de allerførste til at se den flotte video lige her hos os:

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com