fbpx

PRISMA giver nyt liv til gammel julesalme

Foto: Bobby Mandrup

Kom i julestemning med denne smukke musikalske oplevelse, leveret af PRISMA.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Den EP-aktuelle søsterduo PRISMA, udgav i november deres debut med HER, som vi også anmeldte her på magasinet – anmeldelsen finder du her. De to søskende bag PRISMA, Frida og Sirid Møl Kristensen, har nu kastet sig ud i deres helt egen version af den velkendte julesalme “Dejlig er jorden”. På sin vis er PRISMAs udgave mere rå og dyster, men det tager ikke fokus væk fra de to sangerinders helt fantastiske harmonier, som virkelig står skarpt i denne live session. De formår virkelig at give “Dejlig er jorden” et helt nyt og cool liv, ja man glemmer næsten at det er en julesang de synger. Fra første tone bliver man sendt ind i et melankolsk drømmerock-univers, der bliver skabt af de støjende guitarer og soundscapes, som de har valgt at tilføje nummeret. Det er super vellykket af de to seje kvinder, og man er ikke i tvivl om PRISMAs vanvittige talent. Snyd dig ikke for denne “julede” live session fra PRISMA:

[/ihc-hide-content]

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com