fbpx

Petter Seander skruer op for tempoet i ny single

Foto: Henrik Eksvärd

Der er fuld fart på Petter Seanders nye single “Sea Salt Tears”, som lægger stilen for hans kommende album

Med tre album og to EP-er er den svenske singersongwriter Petter Seander ved at være godt rutineret. Det betyder dog ikke, at han ikke længere byder op til dans, for med sin nye single “Sea Salt Tears”, overtaler han selv festens trætteste gæst til en svingom.

Kender man til Petter Seander, er det nok som en eftertænksom singersongwriter med tendens til at sætte skub i tingene. Men med sin nye single “Sea Salt Tears” har han taget et skridt videre ned af den energiske vej han anlagde i december med singlen “Everybody Out Of The Water”. Her viser han nemlig for alvor, at han kan skrive pop/rock, der giver dig lyst til at ryste dit hår. De to singler kommer som forløbere til hans fjerde album “Are We Still Dreaming”, og med den højenergiske single, lægger han asfalten til et album med masser af fart på.

Det nyeste skud på stammen, “Sea Salt Tears”, er en reflektion over, at selvom man forlader et sted, kan det godt føles som om, at stedet ikke helt har forladt en selv. På den måde skildrer han, hvordan ting man ellers har sagt farvel til, kan blive ved med at dukke op i bevidstheden uden man har kontrol over det. Hvad det er for et sted Petter Seander har i tankerne, er ikke til at sige. Men noget tyder på han har travlt med komme væk derfra. Det går i hvert fald hastigt fremad på den nye single, for med en spilletid på kun knap to minutter, føles det lidt som om at “Sea Salt Tears” ikke overholder fartgrænsen.

Lyt på Spotify
Lyt på Apple Music

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com