fbpx

Smukfest annoncerer tre stærke hiphoppere til plakaten

Foto: Agata Rybacka

Smukfest holder hovedet højt og annoncerer to danske og en international hitmager til deres 2021-program.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Midt i en mørk vinter, kan vi glæde os ved, at vi forhåbentlig går en lys sommer i møde. Med sin nye annoncering gør Smukfest i hvert fald sit, for at sommerstemningen bliver nøjagtig som vi alle går og håber på.

Sivas indtog den danske rapscene med debut EP-en ‘d.a.u.d.a’ i 2013, og har siden da, været aktuel i de flestes bevidsthed. I 2020 opretholdte han det høje niveau og har været aktuel ved samarbejder med blandt andre Noah Carter, Branco, Amina og Kesi.

Kesi er, med sine over 70 milioner streams på Spotify, en af de mest afspillede danske rappere vi har i øjeblikket. Og med kæmpehittet “Mamacita” fra 2017, blev han for alvor en alle talte om. Senest udgav Kesi albummet ‘BO4L’, som indholder hits som “Tilbage” og “Blå himmel”.

Til at holde de danske rappere med selskab får vi i 2021 fornøjelsen af den 20-årige amerikanske rapper 24kGoldn, der på kort tid har taget verden med storm. Siden debutudgivelsen i 2018, har der været fuld fart på hans popularitet hvilket hans over en milliard (!) afspilninger på sine top 10 hits på Spotify vidner om!

Vi glæder os til sommer!

[/ihc-hide-content]

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com