fbpx

Lærke Emilies nye single er en refleksion krydret med nostalgi

Foto: Trine Kjergård Kristensen

Lærke Emilies nye single “Tilbage Til Væk” er en refleksion over alle de ting, der har forandret sig i den seneste tid. Og den giver os alle sammen mulighed for at drømme os væk for en stund.

Da landet lukkede ned i marts, blev Lærke Emilie, som så mange andre, ramt af følelsen af, at alt inspiration forsvandt. Hun kunne ikke finde motivationen til at skrive sange, så derfor kastede hun sig i stedet over det visuelle. Hun fortæller:

Under lockdown nr. 2 kæmpede jeg med mangel på musikalsk inspiration. Jeg tog derfor en beslutning om at kaste mig over den visuelle del i stedet og at sætte som mål, at min næste udgivelse skulle udkomme med en musikvideo lavet af mig.

Lockdown nr. 2 er stadig i gang, men Lærke Emilie kan allerede høste den første saftige frugt fra det visuelle træ, hun såede i begyndelsen. Videoen er animeret i velkendt stil, og sender tanker tilbage til mange 90’er-børns barndom, som stod på game-boy og Pokémon.
“Tilbage Til Væk” er virkelig en af de der sange, hvor musikvideoen tager dem op til næste niveau. Kombinationen af Lærke Emilies fine stemme, der serverer melankolsk refleksion over en tid, vi alle er frustrede over, og en rus af nostalgi i form af musikvideoen er meget vellykket – og i den grad et lyt og et kig værd.
Du kan finde den flotte musikvideo her.
Og lytte til “Tilbage Til Væk” her:
Spotify
Apple Music

Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com