fbpx

Poppet genremix fra Jimmy Smash

Foto: Peder Graham Guttormsen

De succesfulde, norske popsmede er ude med deres nye single “Over”.

“Over” er endnu et skud på stammen af musik med lydbillede på tværs af genre fra den norske duo Jimmy Smash. Elementer fra soul, hip hip og rock blandes i skøn harmoni. Resultatet er den stemningsfulde single “Over”. Lydbilledet kan beskrives som en atmosfærisk blanding af klaver og en fremtrædende vokalpræstation. Alle elementer af sangen har en rimelig portion rumklang, hvilket styrker sangens atmosfæriske udtryk.

Om deres seneste single siger Jimmy Smash:
Skitsen af ​​sangen gik meget langsomt fremad, og i starten lød det mest som baggrundsmusikken, du kan høre i et massagestudie. Denne sang er til alle, der ønsker en rolig start på morgenen. Denne sang har meget sentimental værdi for os, og vi håber, at den kan hjælpe med at give noget håb i en hård tid. Hvor den forrige single “Under” handlede om ting, der går af helvede til, er “Over” mere håbefuld, og vi håber, at det kan bringe smilet ud hos lytterne.

Lyt til “Over” på Spotify.

Lyt til “Over” på Apple Music.

Tags:
Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com