fbpx

FORPREMIERE: Elo Kay skildrer livets modgang i flot musikvideo

Foto: Yoandry Gonzalez (pressebillede)

i 2018 deltog den danske rapper Elo Kay i karrierekanonen, og siden da er det faktisk kun gået frem for det unge talent. Nu er vi så heldige, at vi kan løfte sløret for hans nyeste single “Ghost” og en tilhørende musikvideo – så du kan være blandt de første til at nyde den smukke sang.

Manden bag Elo Kay, Peter Mwabala, kom til Danmark som 11-årig. Først var han fast besluttet på, at han skulle være professionel fodboldspiller, men en brækket fod satte en stopper for sportsambitionerne. Til gengæld åbnede det muligheden for, at han kunne begynde at koncentrere sig om musik, og det kan vi så småt begynde at høste frugterne af nu.

Hans nyeste single hedder “Ghost”, og det er den vi har forpremiere på i dag. “Ghost” handler på mange måder, om de udfordringer Elo Kays har stødt på i løbet af sit eget liv. Det er historien om gentagende gange at blive ramt af sort uheld, men hele tiden være i stand til rejse sig igen – i en stærkere udgave. Til singlen kommer også en meget flot musikvideo, der er optaget i idylliske omgivelser på Gammel Estrup Slot. Videoen følger Elo Kay der på forskellige (u)hyggelige gange på slottets område, ser tænksom ud, mens de sprøde rapstrofer bliver kastet igennem ørergangene.

Som en del af videoen er også en af Elo Kays Tidligere singler “Big Bad Wolf”, og de to sange sammen har både en fin sammenhæng og en fin kontrast.
Se musikvideoen før alle andre lige her!

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com