fbpx

Alletiders single og musikvideo fra androgyne LP er ankommet

Foto: Ryan Jay (pressebillede)

Den amerikanske sangerinde og sangerskriver LP er med sit androgyne udtryk og stigende fansbase en vigtig stemme i LGBTQ+ samfundet.


Foruden at skrive sin egen musik, har LP skrevet sange verdensstjerner som Cher, Backstreet Boys, Leona Lewis, Céline Dion, Rihanna og Christina Aguilera. Med sin nye single “One Last Time” beviser hun igen, at sangskrivning er hendes spidskompetence. Sangen er tredje singleforløber til LPs kommende album, og med en tilhørende musikvideo tager LP publikum med på en helt særlig æstetisk lytte- og seeroplevelse.

Om singlen og videoen fortæller LP:
– “One Last Time” handler om den flygtige karakter, som relationer har. Både romantiske eller andre. Og sangen handler om, hvordan hvert øjeblik er dyrebart. Uanset hvor meget eller hvor lidt, vi får af nogen, vil vi senere se os selv fantasere om fortiden med dem, og fantasere om ting vi ville ønske, vi havde sagt eller gjort, før tiden sammen var forbi. Videoen til “One Last Time” forsøger at indfange sangens drama, hvor de dage du bruger med din kæreste og dine venner i sidste ende betyder alting. Vi ved aldrig hvem eller hvad, der pludselig kan tage os væk fra de øjeblikke.

Lyt til “One Last Time” på Spotify.
Se musikvideoen på YouTube.

Tags:
Sofie Pindstofte
sofiepindstofte@bandsoftomorrow.com