fbpx

Australske Skegss laver punk med humor

Foto: David Harrington (pressebillede)

I musikvideoen til Skegss’ nyeste single “Bush TV”, er man vidne til motorcykler, øl, hunde og tre australiere der er ude af kontrol.

Det australske band Skegss er så småt ved at etablere sig på den australske punkscene. Særligt de sange hvor de trykker lidt på bremsen, virker til at fange lytterenes opmærksomhed. I den nye single “Bush TV” bliver der mildest talt ikke trykket på bremsen – tværtimod. Singlen er fyldt med fest og farver og det er sådan en sang, der giver en lyst til at stikke tungen ud af munden og ryste med hovedet i ren begejstring.

Med singlen følger en musikvideo, hvor den sindssyge energi bliver udtrykt med billeder. Videoen starter med en vanvidsmotorcykeltur, hvor en af Skegss’ medlemmer kommer drønende forbi kameraet uden hjelm eller andet sikkerhedsudstyr. Resten af videoen byder på flere motorcykelklip, kolde bajere i idylliske vandløb og søde hunde i flotte biler.

Der er så meget energi i videoen at man, efter at have set den, sidder tilbage med tabt kæbe og en “hvad skete der lige der”-følelse. Jeg behøver vist ikke sige at den er et kig værd..? Se den her
Eller nøjes med at lytte til “Bush TV” her:
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com