fbpx

Besøg dit happy-place med Coucheron som soundtrack

Foto: Olav Stubberud (pressebillede)

I dag kommer den norske artist Coucheron bærende på en fremragende gave – det perfekte fredags-track, der kan løfte ethvert humør.

Coucheron er netop udkommet med sangen “Can’t Stop”, der lyder af glad danse-disco-pop. Det er et up-beat nummer med en blid vokal, en groovy basgang, og skønne 80’er elementer. Sangen har samme evne som Pharell Williams’ “Happy” (før den blev overspillet på alle kanaler), til at vende alle mundvige opad og skabe god stemning. Der er en dejlig lethed over nummeret, som glider ukrukket ud af højtalerne.
I hjemlandet er Coucheron godt på vej imod toppen af musikscenens stejle bjerg. Han har samarbejdet med Nick Jonas – ja, ham fra Jonas Brothers – og været nomineret til en Grammy Award. Her i Danmark venter artisten stadig på sit store gennembrud, men mon ikke vi får ham at se på nogle af vores gode live-scener inden længe?

Du kan høre “Can’t Stop” hvor du streamer musik:
Lyt via Spotify
Lyt via Apple Music

Tags:
Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com