fbpx

Daði Freyr har ikke tænkt sig at give op så let – Nu er han ude med tredje bud til Eurovision

Foto: Birta Rán (pressebillede)

Daði Freyr & Gagnamagnið er endnu en gang på banen for Island og satser på at tage sejren i Eurovision 2021.

Med sangen ”10 Years” melder Daði Freyr & Gagnamagnið sig på banen med endnu et bud til Eurovision Song Contest. I 2020 deltog de i Söngvakeppnin 2020 (Islands melodigrandprix) med sangen ”Think About Things”, hvor de vandt, og af nogen blev anset som værende vinderfavoritter. Nu er Daði Freyr & Gagnamagnið ude med endnu et godt bud på en vindersang, der som før stammer fra en sangsmed der både værdsætter traditioner og godt håndværk.

Se Daði Freyr & Gagnamagnið slås mod et kæmpe monster i musikvideoen.
Stream på Spotify

Tags:
Jakob Bjerrum Thisted
jakobthisted@bandsoftomorrow.com