fbpx

Gameboy_98 skifter sprog på ny single og kommende EP

Foto: Adam Klixbüll Eisenhardt (pressefoto)

Med nostalgiske navne svimler Gameboy_98 os med ind i barndommens drømmeagtige sfære. Men den nye single “Gokart” blotlægger også det uundgåelige voksenliv og dets medhørende tvivl.

Dansk/britiske Lewis B. Parker står bag det musikalske projekt Gameboy_98. Sidste år udkom artisten med debutalbummet Gameboy Color som er en række danske sange med et helt særligt lydbillede. Gameboy_98 er nu ude med singlen “Gokart”, der er skabt i samme interessante og selvproducerede lydunivers, men skiller sig ud fra de forrige udgivelser idet lyrikken er på engelsk. Og det klæder artisten at udtrykke sig på sit andet modersmål. Sangen lyder i sin helhed mere moden, afrundet, ærligt talt mere cool, når Parker synger på engelsk. “Gokart” er et melodisk track, der eksperimenterer med udtryk, som både er tilbagelænede, nærværende og til tider direkte overraskende. Det er svært ikke at tænke på engelske King Krule, når man hører Parkers uimodståelige og taleagtige vokalpræstation i versene. Omkvædene står i skøn kontrast hertil, med vokal i falset og instrumental opbygning der forløses fuldstændigt.

“Gokart” er frontløber for Gameboy_98s kommende EP Adultery, der bliver 100% engelsksproget. EP’ens tematik kommer til at kredse om voksenlivets kompleksiteter og udfordringer. Vi er begejstrede over den nye lyd, og venter i spænding på flere udgivelser fra Gameboy_98.


Du kan høre “Gokart” her:
Lyt på Spotify
Lyt på Apple Music

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com