fbpx

Helena Gaos nye single henter inspiration fra uventet kant

Foto: PR (pressebillede)

Helena Gao har kurs mod stjernerne. Allerede ved debutudgivelsen “Cybergirl” fangede hun vores opmærksomhed, som en eminent sangskriver. Nu eksperimenterer hun en anelse mere, og er klar med singlen “Dreaming of a Carbaret”.

Dansk/kinesiske Helena Gao er på vores liste over danske artister, man bør holde et vågent øje med i år. Derfor har vi høje forventninger til, hvad den unge talentfulde sangskriver kommer med af både singler og længere udgivelser. Nu er hun så klar med årets første udgivelse, og den er en anelse mere eksperimenterende end hvad vi hidtil har hørt fra hende. “Dreaming of a Carbaret” hedder sangen, og den tager udgangspunkt i country-genren, som ellers man ellers normalt forbinder med et lydbillede, der ligger langt fra Helena Gaos. Om singlen fortæller hun selv:

Nogle gange føler jeg mig så indgroet i en hverdag, at jeg ikke længere ved, hvem jeg er i det, og så har jeg bare lyst til at være typen, der smider alt ansvar på gulvet og bare fester løs. Den type er jeg ikke, og bliver det heller aldrig.

Om Helena Gao nogensinde bliver typen der bare fester løs på en ukontrolleret måde, er svært for os at spå om. Men vi havde heller ikke regnet med, at hun ville finde inspiration hos country-genren. Lyt til “Dreaming of a Carbaret” og husk, at intet er umuligt!
Spotify
Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com