fbpx

HunBjørn udsender energisk single inspireret af Avicii

Foto: Julie Montauk (pressebillede)

Der er skruet helt op for brugen af synthesizere i HunBjørns nye single “Avicii”. Og så udspringer idéen til sangen fra en trist begivenhed.

For de fleste der elsker elektronisk musik, står stjerneproduceren Aviciis død nok som et af de største musikalske tab i nyere tid. Den ikoniske svenskers død rørte også kvinden bag HunBjørn, Ulla Pihl, dybt. Hun fortæller: 

– Jeg skrev først én tekst, skrottede den, skrev så en anden, som heller ikke duede, rettede længe i den, indtil også den røg ud. Det var først da jeg endelig gav mig selv lov til at skrive om Avicii og tankerne dokumentaren havde sat i gang i mig, at det endelig ræsonnerede følelsesmæssigt igen.

“Avicii” fanger essensen af både det triste og dystre, og det glade og boblende. De lange, stærke, synthesizermelodier der kører under HunBjørns flotte vokal, skaber nemlig et storslået og helstøbt univers. Lyt til “Avicii” her:
På Spotify
På Apple Music

Tags:
Albert Lund Kuhlmann
albertkuhlmann@bandsoftomorrow.com