fbpx

Katrine Stochholm synger foråret ind

Foto: Mads Emil Smed Kjær (pressebillede)

Du kan sikkert huske det alternative elektropop-projekt Under Byen. Nu er medstifteren, Katrine Stochholm, klar som solist med en ny og dragende single.

Katrine Stochholm er allerede et anerkendt navn på den danske musikscene, og i mange år har hun været offentligt forbundet med avantgarde-bandet Under Byen. I 2016 gjorde hun sig bemærket under eget navn, med sit anmelderroste album Danser Til Radio. I fredags udkom hun med det skønne elektroniske nummer “Alting Strømmer Nu”, der er en hvirvelvind af enestående musikalske elementer; Stochholms blide vokal, og en hypnotiserende aura. Har man før været tilhænger af Under Byens underfundige lyd, vil man bestemt også nyde Stochholm som solist. Den nye single viser både genkendelighed fra band-tiden med elementer af elektroniske beats og repetitive stemme-loops, men også helt nye sider af Stochholms kunstneriske virke, i kraft af eksperimenterende up-tempo sounds og en mere åben vokalfremstilling. “Alting Strømmer Nu” er således et dansevenligt track om forår og opblomstring, som lander behageligt i øregangen.

Du kan høre “Alting Strømmer Nu” via din foretrukne streamingtjeneste.
Lyt på Spotify
Lyt på Apple Music

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com