fbpx

Nikotin giver os følelsen af, at alt kan ske

Foto: Morten Kolding (pressebillede)

Nikotin fyrer op for din fredag, og sørger for indhold til din søndag.

Den danske rapper Nikotin, slipper i dag en single-forløber for sin kommende EP KLAR PARAT. Sangen hedder “Smoothie”, og er en lyrisk genistreg, der sætter smil på folks læber. Nikotins lyd kan beskrives som dansksproget grime med kant og attitude. “Smoothie” handler om at gribe dagen og nægte at blive overset. Teksten rummer en humoristisk ihærdighed når Nikotin gentagende gange rapper: // Gi’ mig min smoothie / Eller jeg fyrer den i hovedet på dig //
Bag det lidt sjove billede af nogen der potentielt får kastet en smoothie lige i ansigtet, er der en seriøsitet som kryber frem mellem linjerne. Det går ud på, at sætte sig selv i fokus og kræve at blive taget alvorligt. Nikotin giver os en fornemmelse af at alt kan ske. Og ikke mindst derfor har vi glædet os helt vildt til, at kunne afsløre at han overtager vores Instagram, hele dagen på søndag. Du kan følge med på @bandsoftomorrow, når Nikotin tager os med på en rundtur i sin dagligdag.

Lyt til “Smoothie” hvor du streamer din musik:
Hør sangen på Spotify
Hør sangen på Apple Music

Sofie Vitalis
sofievitalis@bandsoftomorrow.com